Partyverhuur Kampen

Partyverhuur Kampen

Voor partyverhuur in Kampen en omstreken schakel je De Feestmeesters in! Organiseer je een feest in jouw eigen tuin of samen met de buurt? Maak het jezelf gemakkelijk en huur eenvoudig alle benodigde spullen voor een goed feest! Van partytent tot complete attracties. Wij regelen het graag voor je. Neem nu direct telefonisch contact met ons op via (038) 711 06 38 voor de mogelijkheden of lees hieronder verder.

Partyverhuur in Kampen? Compleet aanbod!

De ingrediënten voor een goed feest? Lekker eten, gezellige mensen en genoeg (sta)tafels, stoelen en aanverwante benodigdheden. Daar kunnen wij je bij helpen! Op een zonovergoten dag is het fijn als je gasten ook even de schaduw kunnen opzoeken. Daarvoor kun je bij ons één of meerdere partytenten huren. De partytent beschikt over genoeg ruimte om er een biertafel of een buffettafel neer te zetten. Ook leveren wij stoelen, glaswerk, kachels, parasols, tafels en tenten. Ben je op zoek naar iets specifieks? Geen vraag is ons te gek!

Ook aan entertainment is gedacht!

Partyverhuur stopt in ons geval niet bij het leveren van tafels en stoelen. Je kunt ons inschakelen voor een onvergetelijk feest, want ook aan entertainment is gedacht. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een rodeostier huren. Leuk voor de kinderen, maar stiekem ook leuk voor de volwassenen. Ook een vliegend tapijt, bungeetrampoline, mobiele klimwand, bierfiets, rolsjoelbak, opblaasbaar dartbord of een complete survivalbaan schakel je De Feestmeesters in. En dat is slechts een deel van ons assortiment. Voor partyverhuur in Kampen waarbij je écht alle benodigdheden kunt huren, zit je bij ons dus goed!

Om een feest te geven waar het bezoek nog maandenlang over napraat is een sfeervolle aankleding en goede verlichting ook van belang. Ook voor verlichting en geluidsapparatuur schakelt u ons in.

Maak het feest compleet met catering!

Desgewenst kunnen wij ook de catering voor het feest verzorgen. Op deze manier hoeven jij en je gasten alleen nog maar te genieten van het feest zelf! Bekijk de mogelijk voor catering in Kampen en omstreken.

Geen vraag is ons te gek!

Wil je een spectaculair feest neerzetten en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op en bespreek je wensen. Wij stellen graag een programma voor je op. Je kunt ons telefonisch bereiken via (038) 711 06 38 of stuur ons een e-mail.