Catering Kampen

Ben je op zoek naar een cateraar in Kampen waar je de lekkerste hapjes kunt bestellen? Bij ons zit je goed! De Feestmeesters is opgericht door twee heren met veel horeca-ervaring. Zij zetten hun jarenlange horeca-ervaring nu in om bedrijven en particulieren uit de Hanzestad en omgeving te voorzien van heerlijk eten! Dé cateraar in Kampen!

Lunch in Kampen?

Organiseer je een feest en wil je zelf ook onbezorgd kunnen genieten op de dag van het feest? Het inschakelen van een cateraar is dan een goed idee. Op de afgesproken tijd en locatie bezorgen we een buffet, lunch, barbecue of combinatie. Onze dienstverlening stopt niet bij alleen lekker eten, ook voor de aankleding van het feest kun je ons inschakelen!

Je kunt onze cateringdienst in Kampen onder andere inschakelen voor:

  • Een barbecue. Wanneer de zon zich weer laat zien, is het tijd voor een barbecue! Bij het organiseren van een barbecue komt heel wat kijken. Zeker wanneer je een grote groep gasten verwacht. De Feestmeesters creëren de perfecte barbecue. Wij bieden twee bbq-pakketten aan, basis en luxe. Bij beide pakketten zit een gasbarbecue, gasfles en benodigde tangen inbegrepen. Ook leveren wij wegwerp bestek en borden!
  • Luxe lunch. Onze luxe lunch is populair bij bedrijven in Kampen en omstreken, maar ook particulieren weten onze heerlijk broodjes te waarderen. Afhankelijk van het aantal personen heb je de keuze uit een of twee soepen. Daarnaast hebben jij en je gezelschap de keuze uit diverse belegde broodjes. Meer weten over onze luxe lunch?
  • Buffet. Ook voor diverse buffetten kun je ons inschakelen. Wij leveren hapjesbuffetten, lunchbuffetten en maaltijdbuffetten in Kampen en omstreken.

Gratis bezorging binnen Kampen

Wij bezorgen onze bbq-pakketten binnen een straal van 10 kilometer vanaf Kampen gratis!

Partyverhuur

Maak het feest compleet met sfeervolle aankleding. Wij regelen alles wat je nodig hebt voor een feest waar nog lang over gepraat zal worden. Denk hierbij aan tafels en stoelen, verlichting, tenten, kachels, glaswerk en parasols. Wil je er zeker van zijn dat de kinderen zich ook heel de dag vermaken? Wij leveren ook diverse springkussens! Heb je specifieke wensen? Vraag het ons! Meer weten over partyverhuur in Kampen?

Catering in Kampen bestellen?

Voor catering in Kampen en omstreken schakel je ons in! Je bereikt ons telefonisch via 038 -711 06 38.