Buffet Zwolle

Buffet Zwolle

Organiseer je een feest of bijeenkomst en wil je een buffet in Zwolle aanbieden aan jouw gasten? Dan ben je bij de Feestmeesters aan het juiste adres! De Feestmeesters is een catering & partyverhuur bedrijf uit Kampen maar levert ook barbecue (bbq), buffet, materiaal en meubilair in de omstreken; dus bij je in Zwolle!

Het juiste buffet voor jouw feest in Zwolle

De Feestmeesters bieden tal van buffetten in Zwolle voor elk soort gelegenheid en voor elk budget. Wil je een buffet voor een scherpe prijs? Bekijk dan eens ons basisbuffet. Liever wat uitgebreider? Dat kan ook! Wij kunnen samen met u bekijken wat uw wensen zijn. Wellicht wilt u een bourgondisch buffet, een Italiaans buffet of een buffet met thema voor uw feest in Zwolle. Bel ons gerust om de mogelijkheden door te nemen of bekijk hier ons vooraf samengestelde aanbod van buffetten.

BBQ in Zwolle?

Zwolle is centraal gelegen in Nederland en is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het heeft een prachtige natuur en veel water. Daarnaast is het erg leuk om een bezoek te brengen aan de prachtige binnenstad vol winkels en cultuur. De ideale plek dus voor een familiedag of een teamuitje. Wacht niet langer en organiseer je feest in Zwolle, bel ons voor het samenstellen en bezorgen van jouw buffet in Zwolle!

Dieetwensen buffet Zwolle

Zo veel mensen zo veel wensen. Voor ons geen enkel probleem. Onze koks zijn gediplomeerd en hebben ervaringen met allerlei verschillende dieetwensen. Wil je dat wij in het buffet rekening houden met glutenvrij, vegetarisch, halal of een ander dieet of allergie? Geef het gerust aan ons door een wij stellen een mooi aanbod samen. Uiteraard is dit ook mogelijk voor de lunchbuffetten en hapjesbuffeten.

Praktische informatie en bezorgkosten buffet Zwolle

Plastic wegwerp bestek en borden, servetten en opscheplepels worden meegeleverd bij jouw buffet in Zwolle. Wil je liever gebruik maken van porseleinen borden en stalen bestek? Dit kan voor €1,00 p.p. extra. Alle warme gerechten worden aangeleverd in au bain-marie bakken, zodat je de gerechten nog een tijd goed warm kunt houden. Voor bezorging van jouw buffet in Zwolle brengen wij € 22,50 bezorgkosten en  € 0,65 per gereden kilometer in rekening. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw buffet vanuit Zwolle zelf op te halen in Kampen!