Over ons

Op zoek naar een cateraar voor jouw (bedrijfs)event?

Met zijn jarenlange horeca-ervaring is hij een Feestmeesters pur sang: Jan van den Berg. De Feestmeesters bieden een uitgebreid aanbod op het gebied van catering, partyverhuur, attractieverhuur en entertainment.

Lekker eten

Voor elke gelegenheid bieden wij de juiste catering. Heerlijke hapjes, smakelijke buffetten, luxe belegde lunchbroodjes of een gezellige barbecue. Uiteraard passen we ons aanbod aan op jouw wensen en zetten we samen iets lekkers op tafel.

Aankleding en activiteiten

Maak het feest compleet met sfeervolle aankleding. Wij regelen alles wat je nodig hebt voor een feest waar iedereen nog lang over napraat. Denk hierbij aan tafels, stoelen, verlichting, tenten, kachels, glaswerk, decoratie, parasols, noem het maar op. Op zoek naar vertier? We hebben vele spring- en spektakelkussens, teambuildingsactiviteiten en attracties in ons aanbod.

Entertainment

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, tuinfeest, bedrijfsfeest, teamuitje, beurs of ander (zakelijk) evenement. Wij hebben een heel ruim aanbod aan DJ’s, bands, zangers, zangeressen, sprekers en entertainers. We spreken samen je wensen door en vinden zo het beste entertainment voor jouw event.

Events op locatie

Op zoek naar een cateraar voor events op locatie? De Feestmeesters is de cateraar die je zoekt. Een overheerlijk buffet voor een bedrijfsfeestje, hapjes voor jouw relatiedag of de volledige catering bij jouw event of bruiloft. En mocht je nog geen locatie hebben, geen zorgen. Wij werken nauw samen met diverse locaties in onze omgeving.

“Jij regelt de gasten. Wij doen de rest! We zorgen voor een geslaagd feest. We heten natuurlijk niet voor niks De Feestmeesters!”