Lunch Kampen

Wil je een lunch in Kampen laten organiseren? Dan kunnen De Feestmeesters de complete catering voor jullie verzorgen. Zo hoef je zelf nergens aan te denken en kun je genieten van het gezelschap. Jij regelt de gasten en wij doen de rest. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten lunch, van een luxe lunch tot een oud Hollandse lunch. Zo ziet er voor iedereen iets lekkers tussen. Een lunch in Kampen bestel je dus bij De Feestmeesters!

Een luxe lunch met extra opties

Je kunt bij De Feestmeesters kiezen voor een luxe lunch in Kampen. In dit pakket zitten onder andere diverse soepen zoals paprika, mosterd, champignon, ui en tomaten. Deze soepen kunnen als voorgerecht worden besteld. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende belegde harde broodjes met kaas, eiersalade, kip, zalm en nog veel meer. Er is ook genoeg lekkers te drinken met onder andere jus d’orange, melk en karnemelk. Porseleinen servies en metalen bestek zitten bij de lunch in Kampen inbegrepen.

Een Hollandse lunch in Kampen

Gaan jij en je vrienden liever voor een Hollandse lunch in Kampen? Dit is uiteraard ook mogelijk bij De Feestmeesters. Ga je voor de overheerlijke rundvleeskroket? Of heb je toch liever een broodje tonijnsalade? Het is allemaal mogelijk tijdelijk deze lunch. Heb je nog geen plek om je gasten te verwelkomen? Je kunt bij ons gemakkelijk een buffettafel of tent huren voor een dag. Wij zorgen ervoor dat alles wordt klaargezet en netjes weer wordt achtergelaten. Wil je direct een lunch in Kampen bestellen? Neem dan telefonisch contact op via: (038) 711 06 38.

Lunch in Kampen organiseren?

Kijk je al uit naar een lekker lunch in Kampen met vrienden of familie? Wacht dan niet langer en schakel De Feestmeesters in. Wij nemen al je zorgen uit handen zodat jij kan genieten van de gezelligheid. Heb je aanvullende vragen over onze diensten? Neem dan telefonisch contact op via: (038) 711 06 38. Vragen over in lunch in Kampen mogen ook per mail naar: info@defeestmeesters.nl.