Catering Genemuiden

Catering Genemuiden

Wil je catering bestellen voor jouw bijeenkomst of evenement in Genemuiden? Dan ben je bij de Feestmeesters op de juiste plek! Wij verzorgen barbecues, koud- warme buffetten, lunchbuffetten en hapjesbuffetten in Genemuiden. Voor elke gelegenheid en voor elk gezelschap in Genemuiden een geschikte catering!

De cateraar in regio Genemuiden

De Feestmeesters staan onder leiding van twee heren met jarenlange horeca-ervaring. Hierdoor hebben zij alles in huis om jouw feest tot een succes te maken. Bij de Feestmeesters gaat het verder dan alleen het bestellen van een buffet of hapjes. Naast de catering verhuren wij alle materialen in Genemuiden die je nodig hebt om jouw evenement aan te kleden. Van partytent tot klimwand en van statafel tot verrijdbare bar.

Professioneel horecapersoneel in Genemuiden

Wil je naast catering ook gebruik maken van professionele koks en bediening in Genemuiden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een groot team met gepassioneerde en ervaren horecamedewerkers. Wil je zelf je handen vrij hebben en al je aandacht besteden aan jouw gasten? Huur dan één of meer bediening medewerkers in. Een stukje extra entertainment tijdens jouw catering in Genemuiden? Ga dan voor live cooking door een échte kok of dj of zanger. Wij hebben het in huis.

Wij bezorgen jouw volledige catering in Genemuiden

Natuurlijk leveren wij jouw catering in Genemuiden bij je op locatie af. We rekenen hiervoor € 22,50 + € 0,65 per kilometer. Uiteraard kun je jouw bestelling ook ophalen op onze locatie in Kampen.

Tip: Maak jouw feest extra speciaal voor de kids

Komen er ook kinderen op jouw feest? Verras ze dan met één van onze attracties of spektakelkussens. Zie je die blije gezichten al voor je wanneer de kids een buikschuifbaan, rodeostier of klimwand zien staan? Of misschien wel een circuit met Oud-Hollandse spellen, leuk voor jong en oud!

Catering in Genemuiden bestellen

Wil je gelijk jouw catering of materiaal bestellen? Stuur dan een mail naar info@defeestmeesters.nl. Of wil je eerst graag meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw catering in Genemuiden? Bel dan met telefoonnummer 038-7110638.