Buffet Dronten bestellen

Buffet Dronten

Wil je een buffet bestellen voor jouw feest in Dronten? Dan ben je bij de Feestmeesters aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring in de horeca kunnen wij voor elke gelegenheid zorgen dat de catering perfect verzorgd is. Wij verzorgen niet alleen jouw buffet in Dronten, maar ook een barbecue, hapjesbuffet en partyverhuur.

Welk buffet past bij jouw feest in Dronten?

Om een keuze te kunnen maken uit ons aanbod van buffetten in Dronten is het goed om te weten wat jouw wensen zijn. Heb je een bepaald budget of wil je misschien wel een buffet in een bepaald thema. Wil je misschien wel een buffet tijdens de lunch? Of later op de avond is een hapjesbuffet misschien geschikter voor je feest? Je buffet in Dronten kunnen wij geheel naar jouw eigen wensen samenstellen. Je kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen tussen ons aanbod van buffetten.

Alles in huis om uw buffet in Dronten compleet te maken

Naast het verzorgen van jouw buffet in Dronten verzorgen wij ook graag de overige benodigdheden voor je feest. Vier je jouw feest buiten? Dan is het erg handig om een één van onze easy-up tenten te huren. Jouw feest aankleden kan door gebruik te maken van statafels. buffettafels en heaters. Neem eens een kijkje in ons aanbod partyverhuur. Wij denken graag met je mee wat u nodig heeft om jouw buffet in Dronten tot een succes te maken.

Inclusief bij jouw buffet in Dronten

Bij al onze buffetten in Dronten leveren wij kosteloos wegwerp borden en bestek. Natuurlijk kun je ook voor porseleinen borden en metalen bestek kiezen. Dit kan al voor €1,00 p.p. Wij bezorgen jouw buffet warm en leveren de juiste materialen om de gerechten ook bij jouw locatie in Dronten nog een tijd warm te houden.
Voor het bezorgen van je buffet in Dronten rekenen wij € 22,50 bezorgkosten + € 0,65 per kilometer. Natuurlijk mag je het buffet ook zelf ophalen in Kampen, nog geen 20 minuten rijden vanaf Dronten. Klik op onderstaand kaartje direct de route vanaf je huis naar onze locatie te berekenen.

Offerte buffet Dronten

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen voor een buffet in Dronten? Neem dan hier contact met ons op. Uiteraard mag je ons ook bellen, zodat wij samen met je jouw wensen kunnen doornemen en een passend voorstel kunnen bieden.