Popcorn maken boven vuur

Prijs op aanvraag
  • Leuk om samen te doen.
  • 12 popcorn pannetjes!

Popcorn maken boven vuur

Ontzettend leuk om te doen en natuurlijk de meest smakelijke popcorn die je ooit geproefd hebt. Met deze verhuurset heb je een te gekke activiteit voor een kinderfeestje, familiefeest of wellicht bruiloft. Maar ook een open dag van jullie bedrijf of op een publiekelijk evenement is dit een 100% score!

De deelnemers worden uitgerust met veilige handschoenen (hoewel de steel van de pan niet warm wordt) en een speciale popcorn pan. Doordat de pan van de bovenkant is afgesloten met een raster knalt de popcorn er niet uit en kun je perfect het proces van het poppen volgen. Zodra de popcorn klaar is kun je er zout of poedersuiker overheen strooien en is het smullen geblazen. En we overdrijven niet wanneer we je vertellen dat deze nog warme popcorn voortreffelijk smaakt. Make it pop!

De popcorn-set bestaat uit:

– vuurschaal
– 12 popcorn-pannetjes
– 12 paar handschoenen
– zeef om popcorn te bestrooien

Exclusief: zak hout (€ 5,- per stuk), papieren popcornzakken (€ 0,25 per stuk) en mais (500 gram voor € 2,-)

Wilt u deze activiteit op uw eigen evenement en daar graag begeleiding bij? We kunnen hier een totaalconcept voor maken waarbij we ook de aankleding voor onze rekening kunnen nemen, bijvoorbeeld met een mooie foodtruck erbij. U kunt er voor kiezen om dit als gratis activiteit aan te bieden aan uw bezoekers maar het is ook mogelijk om er een prijs per persoon aan te koppelen.

Vragen over de activiteit popcorn maken boven vuur

Popcorn maken boven vuur in het kort

  • Bezorgen mogelijk op aanvraag
  • Aantal personen: met deze set kunnen 12 personen tegelijk bakken
  • Nette materialen
  • Inzetbaar voor: kinderfeestje, bruiloft, open dag, bedrijfsfeest of publieksevenement