Catering Dronten

Catering Dronten

Organiseer je een bedrijfsfeest, trouwfeest, jubileum of ander soort feest in Dronten en ben je op zoek naar een cateraar in Dronten? Schakel De Feestmeesters in voor een geslaagd feest, met lekkere hapjes en een sfeervolle aankleding. Bijna alles is mogelijk bij ons. En kun je het niet vinden op onze website, vraag het ons dan gerust. Wij zijn dé cateraar in Dronten.

BBQ in Dronten

Wanneer het weer het toelaat, is het het heerlijk om met een groep vrienden, familie, buurtgenoten of collega’s te barbecueën. Bij het organiseren bij een barbecue komt echter heel wat kijken. Zeker wanneer het een groep met meer dan 20 gasten betreft. Behalve voldoende vlees, zijn er namelijk ook goede barbecues nodig. Hier draaien wij onze hand niet voor om. Wij bieden twee verschillende barbecuepakketten aan. Een basispakket en een luxe pakket. Beide pakketten zijn inclusief gasbarbecue, gasfles en benodigde tangen (vanaf 10 personen). Ook leveren wij er gratis wegwerp bestek en borden bij*. Dat scheelt heel wat opruimen!

* Tegen meerkosten is het mogelijk porseleinen bestek en stalen bestek geleverd te krijgen.

Buffet in Dronten

Ook voor een buffet in Dronten schakel je ons in. Wij bezorgen zowel maaltijdbuffetten als hapjesbuffetten en lunchbuffetten.

Ook voor de aankleding van jouw feest!

Behalve het juiste gezelschap en heerlijk eten (en drinken) is de aankleding van het feest ook belangrijk. Dit kunnen wij volledig verzorgen. Tafels, stoelen, tenten, kachels, verlichting enzovoort. Heb je specifieke wensen? Vraag het ons gerust. Geen vraag is ons te gek.

Maak het feest compleet met een leuke activiteit

Wist je dat wij ook diverse attracties in Dronten verhuren? Van een mobiele klimwand tot een survivalbaan of opblaasbaar dartbord. Ideaal voor een buurtfeest. Alle kinderen zullen zich uitstekend vermaken.

Catering in Dronten laten verzorgen? Neem contact op!

Wil je catering in Dronten laten verzorgen? Wij staan voor je klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 038-711 06 38.