BBQ Zwolle

BBQ Zwolle

BBQ in Zwolle organiseren voor jouw vrienden of familie? Dan helpen De Feestmeesters je graag verder. Wij beschikken over verschillende soorten barbecue pakketten die je direct in gebruik kunt nemen. Een barbecue is een heerlijke manier om een gezellige avond door te brengen met vrienden of familie. Daarnaast kun je bij ons ook een partytent huren om het feest helemaal compleet te maken. Dit kan ook van pas komen als er onverwacht toch regen is voorspeld. Voor een overheerlijke BBQ in Zwolle schakel je De Feestmeesters in!

 

BBQ in Zwolle

BBQ Zwolle

Een bbq in Zwolle organiseren?

De Feestmeesters beschikken over een divers assortiment aan bbq-pakketten nabij Zwolle. Zo bestel je al een pakket vanaf €13,95 p.p.! Bij de aflevering van onze bbq-pakketten zitten altijd één echte barbecue, gasfles en meerdere tangen inbegrepen. Wil je liever geen standaardpakket maar een pakket voor alleen mannen of vrouwen? Profiteer dan bijvoorbeeld van onze ladies BBQ of onze Stoere Mannen BBQ. Geef je een BBQ in Zwolle voor een grotere groep personen? Een bestelling voor een bbq-pakket voor meer dan 20 personen is uiteraard ook mogelijk!

Bestellen, afhalen en bezorgen

Jouw BBQ pakket in Zwolle laten bezorgen? Wij bezorgen jouw bbq-pakket graag bij u thuis in Zwolle. Daarnaast kun je het ook gemakkelijk online bestellen via het bestelformulier. Vervolgens kun je het bbq-pakket ook afhalen als je dat handiger vindt. Wij zijn gevestigd in Kampen, op kleine afstand rijden van Zwolle. Daarnaast beschikken we ook over voldoende opties voor kinderen, zoals met het kids bbq-pakket. Zo kun je ook met het hele gezin genieten van een heerlijke barbecue.

BBQ in Zwolle? Neem contact op!

Voor een BBQ in Zwolle kun je contact opnemen met de medewerkers van De Feestmeesters. Dit kan via het telefoonnummer: 038 – 711 06 38. Daarnaast mag je ook een mail sturen naar info@defeestmeesters.nl. Gelijk een bestelling doen? Vul dan het bestelformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Alvast veel plezier gewenst bij jouw BBQ in Zwolle!