BBQ Kampen

BBQ Kampen

Organiseer jij een bbq in Kampen? Bestel je bbq-pakket dan bij de Feestmeesters! De meest gezellige manier om samen met vrienden en familie te eten is natuurlijk een barbecue. Gezellig samen buiten in het zonnetje of bij wat minder weer onder een mooie partytent, samen organiseren wij jouw bbq in Kampen!

VERSCHILLENDE BBQ PAKKETTEN IN KAMPEN

De Feestmeesters heeft een divers aanbod van bbq pakketten in Kampen. Zo kun je al een pakket bestellen vanaf € 13,95 p.p.! Daarnaast leveren wij onze bbq pakketten in Kampen altijd met een échte barbecue, gasfles en tangen. Wil jij jouw bbq in Kampen net even wat anders? Kijk dan eens naar onze ladies BBQ of onze Stoere Mannen BBQ. Bestel je voor 20 personen of meer? Dan bezorgen wij jouw bbq pakket ook nog eens helemaal gratis bij jou thuis in Kampen.

OOK AAN DE KIDS BBQ IN KAMPEN IS GEDACHT

Barbecueën is ook voor de kids een groot feest, denk daarom ook aan een kids bbq pakket tijdens jullie barbecue in Kampen. Het kids bbq pakket bestaat uit kleine stukjes vlees en natuurlijk een spiesje met marshmallows! Maak je bbq in Kampen tot een dag om nooit meer te vergeten voor de kids en huur ook een springkussen bij de Feestmeesters!

EEN BBQ IN KAMPEN KAN OOK WANNEER HET REGENT!

In Nederland is niets zo onzeker als het weer dus dat de zon gaat schijnen tijdens jullie bbq in Kampen kunnen wij helaas niet beloven. Wel kunnen wij er voor zorgen dat jullie gegarandeerd droog zitten. Met onze mooie partytenten wordt jullie bbq in Kampen ook een succes wanneer het regent. Zijn de temperaturen ook niet al te hoog? Denk dan ook aan een terrasheater om lekker warm te blijven tijdens de barbecue. Tot slot hebben wij diverse soorten meubilair om jullie bbq in Kampen volledig aan te kleden.

BESTELLEN, AFHALEN EN BEZORGEN VAN UW BBQ-PAKKET IN KAMPEN

Wij bezorgen jouw bbq pakket graag bij je thuis in Kampen. Dit is helemaal gratis bij bestellingen vanaf 20 personen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om uw bbq op te halen, dit kan bij onze locatie in Kampen. Wil je graag een pakket bestellen voor jouw bbq in Kampen? Vul dan het bestelformulier in.