Korting op verhuurartikelen

Korting op verhuurartikelen

Op zoek naar een cateraar voor jouw bedrijfsevent?

Voor elke gelegenheid bieden wij de juiste catering. Heerlijke hapjes, smakelijke buffetten, luxe belegde lunchbroodjes of een gezellige barbecue. Nieuw in ons assortiment zijn het Hollandse, Aziatische en Italiaanse buffet. Uiteraard passen we ons aanbod aan op jouw wensen en zetten we samen iets lekkers op tafel.

Verhuur, nu 10% korting!

Maak het feest compleet met sfeervolle aankleding. Wij regelen alles wat je nodig hebt voor een feest waar iedereen nog lang over napraat. Denk hierbij aan tafels, stoelen, verlichting, tenten, kachels, glaswerk, decoratie, parasols, noem het maar op. En in de maanden april en mei krijgen je daar 10% korting op. Op zoek naar vertier? We hebben vele spring- en spektakelkussens, teambuildingsactiviteiten en attracties in ons aanbod.

Entertainment

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, teamuitje, beurs of ander zakelijk evenement. Wij hebben een heel ruim aanbod aan DJ’s, bands, zangers, zangeressen, sprekers en entertainers. We spreken samen je wensen door en vinden zo het beste entertainment voor jouw event.

Events op locatie

Op zoek naar een cateraar voor events op locatie? De Feestmeesters is de cateraar die je zoekt. Een overheerlijk buffet voor een bedrijfsfeestje, hapjes voor jouw relatiedag of de volledige catering bij jouw event. En mocht je nog geen locatie hebben, geen zorgen. Wij werken nauw samen met diverse locaties in onze omgeving.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat wij voor jou bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we spreken al je wensen door voor een geslaagd bedrijfsevent.