Alle blogs
Jij regelt de gasten, wij doen de rest

Jij regelt de gasten, wij doen de rest

Dat is onze werkwijze. Als je iets wilt organiseren en je bent op zoek naar catering en/of partyverhuur, dan nemen wij je graag alles uit handen om te zorgen voor een geslaagd feest of evenement. En in zo’n geval kom je in contact met mij, Agnes Schinkel Partymanager bij De Feestmeesters.

Goede voorbereiding is het halve werk

Je vindt mij aan de telefoon, de mail, bij een klant, op een event dat we organiseren of op de bus. Ja, ook op de bus. En dat is dan ook gelijk het mooiste aan mijn functie. Het is heel divers, geen dag is hetzelfde. Het leukste vind ik dan ook de contacten met klanten. Samen nemen we de wensen door. Ik probeer dan op alle manieren met onze klanten mee te denken om te zorgen dat we niks vergeten. En van horen zeggen wordt dit altijd enorm door onze klanten gewaardeerd. Misschien een open deur, maar goede voorbereiding is het halve werk.

En dan begint het pas echt

Als je na alle inspanningen een handtekening krijgt onder je offerte, dan kan ik niet wachten om voor onze klanten aan de slag te gaan. Want dan begint het echte werk pas. Overleg met de chefkok over het eten, het inplannen van personeel, welke verhuurartikelen moeten klaargezet of gehuurd worden, welk entertainment moet geboekt worden, een draaiboek voor het event, briefing voor het personeel en ga zo maar door. En dan op de dag zelf staat iedereen in de startblokken om van begin tot eind voor de klant klaar te staan. Iedereen op zijn eigen manier. Horeca is wat dat betreft echt een prachtig vak.

We maken het graag persoonlijk

Verder ben ik 46 jaar, getrouwd met Ralph en heb twee kinderen Rick en Daan en we hebben een hond Floris. Ik ben al 42 jaar actief bij Korfbal Dos Kampen en ik wandel elke week in elk geval 10 kilometer. In mijn vrije tijd mag ik graag winkelen en uiteten gaan. Verder help ik mijn man met zijn webwinkel en groothandel.

Dit was mijn blog, waarbij ik je een kijkje heb gegeven in wat ik voor je kan betekenen en wie ik ben. Dus organiseer je binnenkort een evenement, vergeet dan niet om contact met mij op te nemen.

Agnes Schinkel
Partymanager
06 – 40 78 80 14
agnes@defeestmeesters.nl