Alle blogs
Hoe het allemaal begon

Hoe het allemaal begon

Daar is ie dan! Onze eerste blog is een feit en daar zijn we enorm trots op. We bestaan 9 mei 2018 alweer twee jaar. Maar wie weet nou hoe het allemaal begonnen is jaren geleden. Hoe leuk is het dan om jullie daar met deze eerste blog in mee te nemen.

Connectie maken

Jan van den Berg, een van de eigenaren, is in 2007 gestart met zijn bedrijf Giga Fun. Bij Giga Fun kon je destijds terecht voor tenten, statafels, springkussens en nog veel meer. Geheel gericht op party- en attractieverhuur. Toen Jan trotse vader mocht worden van zijn jongste dochter, was het zusje van Renko van Bodegraven, de kraamverzorgster. Jan was op zoek naar een boekhouder en zo werd al snel de connectie gemaakt tussen Jan en Renko. Want Renko, ook een van de eigenaren van De Feestmeesters, heeft naast zijn passie voor de horeca ook een passie voor accountancy.

Totaaloplossing bieden

Zo gezegd, zo gedaan en Renko ging aan de slag als boekhouder van Giga Fun. Regelmatig spraken de heren elkaar over alles wat er speelde binnen hun bedrijven. Zo ontstond al snel het idee dat er binnen Jan zijn bedrijf nog een belangrijke schakel miste en dat was lekker eten. En daar wist Renko wel meer van. Heel wat uurtjes zijn er aan vooraf gegaan, maar het idee om samen een totaaloplossing te gaan bieden werd langzamerhand een uitgewerkt plan. En zo begon in 2016 het opzetten van een nieuw bedrijf.

De Feestmeesters geboren

Maar wat wordt onze naam? Dat was nog wel even een dingetje, maar na een Brainstormsessie met ons reclamebureau werd De Feestmeesters al snel geboren. We gingen aan de slag met de website, andere communicatiemiddelen en netwerken en ook werd Henri Schouten, met zijn jarenlange ervaring in de horeca, aan het managementteam toegevoegd. Op 9 mei 2016 is De Feestmeesters dan echt werkelijkheid geworden door de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De eerste opdrachten vanuit de kenniskring stroomden al geleidelijk binnen. En toen kwam de mooie opdracht van Music Club Kampen. We mochten vanaf de zomer van 2016 hun keuken gaan exploiteren en dat doen we nog steeds met veel plezier.

Nu bijna twee jaar later hebben wij al vele mooie evenementen voor het bedrijfsleven mogen organiseren en catering en partyverhuur voor particulieren mogen verzorgen. En we nemen jullie met onze blogs graag mee in onze passie voor lekker eten en het organiseren van leuke events groot of klein.

Tot de volgende blog!

Ilona van Veen-Schouten
marketing en communicatie